OʻTKIR HOSHIMOVNING “DAFTAR HOSHIYASIDAGI BITIKLAR” ASARIDA QOʻLLANILGAN LINGVOMADANIY BIRLIKLAR TAHLILI - Omondavlatova, Latofat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqola oʻzbek tilida amalga oshirilgan lingvomadaniy tadqiqotlar, Oʻtkir Hoshimovning “Daftar hoshiyasidagi bitiklar” asaridagi atoqli ot va realiyalardan tashkil topgan muqobilsiz leksikalar, frazeologik birliklar, oʻxshatishlar, ramzlar tahlilidan, shuningdek asardagi milliy semalarni aks ettiruvchi parchalar xususidagi fikrlarimiz bayonidan iboratdir.