HADISLARDA INSONNING GO‘ZAL FAZILATLARI XUSUSIDA - Tursunkulova, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada, insoniy go‘zal fazilatlar to‘g‘risida falsafiy fikr-mulohazalar berilgan bo‘lib, hadislarda yozilgan insoniy fazilatlar va ularning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Insoniy go‘zal fazilatlarning oilada, ota-ona tarbiyasi orqali shakllanishi manbalar misolida ochib berilgan