SOVET HOKIMIYATINING O‘ZBEKISTONDA JAMOALASHTIRISH SIYOSATI VA DEMOGRAFIK JARAYONLAR - Yakubov, O‘tkir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada sovet hokimiyatining jamoalashtirish siyosati sharoitida iqtisodiy, ijtimoiy hamda demografik jarayonlarning kechishidagi oʻzgarishlar doirasida fikr yuritilgan. Shuningdek, bu jarayonlarning rivojlanishida umumdemografik qonuniyatlardan farqli xususiyatlariga ahamiyat berilgan.