ЎЗБЕК ВА ФРАНЦУЗ БАДИИЙ АСАРЛАРИДА АНТРОПОНИМЛАР - Камолова, Санобар (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу маколада француз ва ўзбек бадиий асарларда қўлланган тарихий антропонимлар яъни исмлар, тахаллуслар, лақаблар ҳақида фикрлар баён этилган. Мақолада ўзбек ва фрацуз антропонимларининг лексик-семантик хусусиятлари очиб берилган