BOZOR MEXANIZMLARI, TOVAR VA XIZMATLAR MARKETINGI TIZIMIDA NARXNI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Bahriddinov, Jahongirbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada tovar va xizmatlar marketingi tizimida bozor mexanizmlari, narxlarni shakllantirish usullari hamda yengil sanoat tovarlari bozoridagi raqobatning tasnifi va uni shakllantiruvchi omillar yoritilgan.