MAHMUD AZ-ZAMAHSHARIY QARASHLARIDA SUV VA SHIFOBAXSH MEVALAR MASALASI - Zafar, (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda global muammolardan biriga aylanishi mumkin bo‘lgan, inson hayot-faoliyati uchun zarur va muhim element hisoblangan ichimlik suvi masalasi tanqisligi, shu bilan birgalikda allomaning shifobaxsh mevalar hisoblangan xurmo, olma va bexi haqidagi atroflicha tahlil qilingan.