SHARQ MUTAFAKKIRLARI MEROSIDA AXLOQIY, ESTETIK HAMDA EKOLOGIK QARASHLARI - Jumaboyev, Nabi (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Yurtimiz tarixi, milliy madaniy merosi, mutafakkirlarimizning yosh avlod tarbiyasidagi axloqiy, estetik, ekologik qarashlari hamda komil inson g‘oyasi to‘g‘risidagi qarashlari ilmiy o‘rganilgan va asoslangan.