BO‘LAJAK TASVIRIY SAN’AT O‘QITUVCHILARIGA INNOVATSION O‘QITISH USULLARINING SAMARADORLIGI VA PEDAGOGIK SHAROITLARI - Xalilov, Lenar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada boʻlajak tasviriy sanʼat oʻqituvchilarini tayyorlash jarayonida innovatsion oʻqitish usullarining samaradorligi va pedagogik shart-sharoitlari tahlil qilinadi. Innovatsion yondashuvlar orqali badiiy tafakkur, ijodiy koʻnikmalar va amaliy bilimlarni shakllantirish boʻyicha metodlar oʻrganilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalar va interfaol oʻqitish usullarining samaradorligi, talabalarning ijodiy rivojlanishiga taʼsiri tahlil etilgan.