КАМБАҒАЛЛИК ВА УНИ ҚИСҚАРТИРИШ МУАММОЛАРИ - Раупов, Сойиб (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Камбағаллик, қашшоқлик, истеъмол саватчаси, мутлақ камбағаллик, нисбатан камбағаллик, объектив камбағаллик, субъектив камбағаллик, “кучсиз” камбағаллик, “кучли” камбағаллик, қайд қилинган камбағаллик, сузиб юрувчи камбағаллик, кучли ижтимоий сиёсат, темир дафтар, камбағалликка қарши кураш умуммиллий ҳаракати.