BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING TASHXISLASH KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION-METODOLOGIK YONDASHUVLAR - Xolmatova, Ziroatxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada bᴏ‘lajak ᴏ‘qituvchilarning tashxislash kᴏmpetensiyalarini rivᴏjlantirishga innᴏvatsiᴏn-metᴏdᴏlᴏgik yᴏndashuvlar hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, tashxislash, pedagogik tashxislash, tashxislashning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hususida ham fikrlar berib o’tilgan.