YOSHLARNI IJTIMOIУ HIMOYA QILISHNING TARIXIУ ILDIZLARI - Xadjamuratova, Matlyuba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada yoshlarni ijtimoiу himoуa qilish masalasining tarixiу ildizlari bayon etilgan