AYOLLARNING SIYOSIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN CHORA-TADBIRLAR VA BU BORADA OʻZBEKISTON TAJRIBASI - Elboyeva, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada mustaqillik yillarida Oʻzbekistonda ayollarning ijtimoiy-siyosiy faolligini oshirishda amalga oshirilayotgan hamda xotin-qizlarni qoʻllab-quvvatlash borasida olib borilayotgan islohotlar, bu borada Oʻzbekiston tajribasining jahon hamjamiyatida tatbiq etish imkoniyatlari yuzasidan taklif va tavsiyalar berilgan.