O‘ZBEKISTON TIJORAT BANKLARI AKTIVLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH YOʻLLARI - Omonov, Akrom; Ruziyev, Baxtiyor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston tijorat banklari aktivlaridan samarali foydalanishning dolzarbligi, mavjud muammolar va ularni hal qilish yoʻllari yoritilgan. Mazkur maqolada kredit portfelini boshqarish, investitsion strategiyalarni takomillashtirish va zamonaviy texnologiyalarni joriy qilish orqali tijorat banklarining samaradorligini oshirish imkoniyatlari tahlil qilinadi.