MINTAQADA TOʻQIMACHILIK SANOATINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Matkarimov, Feruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada mintaqada toʻqimachilik sanoatining samaradorligini oshirish, toʻqimachilik sanoati samaradorligiga taʼsir qiluvchi omillar, toʻqimachilik sanoati raqobatbardoshligini oshirish yoʻllari tahlil qilingan. Maqolada samaradorlikni hisoblash formulalari, omillarning jadvallari oʻrganilgan va ochib berilgan. Oʻrganish natijasida mamlakatimiz toʻqimachilik sanoati samaradorligini oshirish uchun zarur boʻlgan tavsiyalar ishlab chiqilgan.