ZAMONAVIY OILADA BOLA TARBIYASINING ASOSIY OMILLARI (TARBIYA JARAYONIDA OTA-ONANING ROLI) - Sharopov, O‘lmasbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy oilalarda bola tarbiyalash jarayonida hozirda mavjud bo‘lgan muammolar, ota-onaning farzandlar tarbiyasida eʼtibor berish kerak boʻlgan jihatlari haqida maʼlumotlar berilgan va qay yo‘l orqali bu muammolarga yechim topilishi izlanishlar asosida ochib berilgan.