SOMONIYLAR DAVRI MUTAFAKKIRLARINING PEDAGOGIK TA’LIMOTLARIDA VATANPARVARLIK TARBIYASI MASALALARI - Jurayev , Bobomurod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada Somoniylar davri mutafakkirlarining pedagogik ta’limotlari mazmunida vatanparvarlik tarbiyasi muhim o‘rin tutganligi tadqiq etilgan bo‘lib, mazkur g‘oyalardan bugungi kunda yoshlarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashda foydalanishning pedagogik shart-sharoitlari va imkoniyatlari ochib berilgan.