KOMPYUTERLI MATEMATIKA TIZIMLARINI OʻQITISHDA TARMOQ TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Karimov, Qayum (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada kompyuterli matematika tizimlarining imkoniyatidan foydalanib hisoblashlarni bajarish va tarmoq texnologiyasiga oid metodik tavsiyalar berilgan. Dars jarayonida kompyuterli matematika dasturlarining imkoniyatlardan foydalanishning samarali jihatlari oʻrganilgan. Kompyuter tarmoqlari yordamida oʻqitish muammolari tahlil qilingan.