BOSHLANGʻICH SINFLARDA MATEMATIKANI OʻQITISHNING HOZIRGI HOLATI - Nasriddinova, Hulkar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda matematikani oʻqitishning hozirgi holatini tahlil qilingan. Shu bilan bir qatorda maqolada yangi oʻquv dasturlari va metodikalar, matematikani amaliyotga bogʻlash, tajriba asosida oʻqitish, differensatsiyalashgan taʼlim, raqamli texnologiyalarni qoʻllash haqida soʻz yuritilgan.