IJTIMOIY-KASBIY FAOLIYAT JARAYONIDA SUN’IY INTELLEKTNING INSON SALOHIYATIGA TA’SIRI - Xolmirzaev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy-kasbiy faoliyat jarayonida sun’iy intellektning inson salohiyatiga ko‘rsatayotgan ta’siri tahlil qilinadi. Axloqiy, huquqiy va kasbiy rivojlanish nuqtai nazaridan sun’iy intellektnning ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirishdagi o‘rni va imkoniyatlari yoritib beriladi.