CHET ELLIK INVESTORLARNING HUQUQIY MAQOMI HAMDA ULARNI DAVLAT TOMONIDAN QOʻLLAB-QUVVATLASH BOʻYICHA IMTIYOZ VA PREFERENSIYALAR BERISH - Dilboboyev, Nozimbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada chet ellik investorlarning huquqiy maqomi hamda ularni davlat tomonidan qoʻllab-quvvatlash boʻyicha imtiyoz va preferensiyalar berish boʼyicha mavjud holat milliy qonunchilik asosida tahlil qilib chiqilgan. Xususan, milliy qonunchilikdagi yutuqlar va mavjud muammoli holatlar ochib berilgan.