TEKISLIKLARNING OʻZARO PARALLELLIGI - Inoyatov, Odiljon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada “Tekisliklarning oʻzaro parallel boʻlishi” mavzusini oʻrganish jarayonida talabalar duch keladigan muammolar va ularni bartaraf etish usullari tahlil qilingan. Shuningdek, metrik va pozitsion masalalarni yechish orqali fazoviy tasavvurni rivojlantirish, bosqichma-bosqich yechish algoritmlaridan foydalanish va nostandart testlarni tatbiq etishning samaradorligi koʻrsatib berilgan.