НОМОДДИЙ МАДАНИЙ МЕРОС ИЖОДКОРЛАР НИГОҲИДА - Хамидова , Дилфуза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада Хоразм “Лазги” санъатининг ЮНЕСКО томонидан инсониятнинг номоддий маданий меросининг репрезентатив рўйҳатига киритиш жараёнлари баён этилган. Шунингдек, Хоразм лазги санъати ва унинг ижрочилари фаолияти ёритиб берилган.