SODIQIY AFSHORNING “MAJMA UL-HAVAS” TAZKIRASI VA UNING O‘ZBEK TAZKIRASHUNOSLIGIDAGI AHAMIYATI - Saydullayeva , Dilrabo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Sodiqiy Afshorning “Majma ul-havas” tazkirasi va uning oʻzbek tazkirashunosligidagi oʻrni tahlil qilinadi. Tazkiradagi Humoyun Mirzo, Abdullaxon II, Ubaydullaxon singari turkiy hukmdor shoirlar zikrlari tadqiq etiladi