TALABALARNI JISMONIY TARBIYA, SPORT VA TURIZM VOSITALARI BILAN SOGʻLOMLASHTIRISH TIZIMINI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI - Idrisov, Mironshoh (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu ilmiy maqolada talaba-yoshlarni salomatligini jismoniy tarbiya, sport va turizm orqali shakllantirish masalalari koʻrib chiqiladi. Shuningdek, oliy taʼlim muassasasining talabalarga jismoniy madaniyat va sogʻlom turmush tarzi qadriyatlarini singdirishdagi oʻrni tahlil qilinadi.