TALABALARNI PEDAGOGIK KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA “STААTЕ” INNOVATSION TЕХNОLОGIYАSIDAN FOYDALANISH - Yavkochdiyeva, Dilafruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonidagi innovatsion yondoshuv va kasbiy faoliyatning o‘ziga xos jihatlari xususida muayyan tushunchalar yoritilgan. O‘quv mashg‘ulotlarida “Staate” innovatsion pedagogik texnologiyasidan foydalanishning ahamiyati va foydalanish usullari haqida ma’lumot berilgan.