VOLTERNING DEISTIK MATERIALIZMI VA UNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Fayziyev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Volterning deistik materializmi va uning oʻziga xos xususiyatlari ochib berilgan.