KICHIK BIZNES KORXONALARIDA MOLIYAVIY REJALASHTIRISH VA BYUDJETLASHTIRISHNING XUSUSIYATLARI - Kunduzova, Kumrixon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada kichik biznes korxonalarida moliyaviy rejalashtirish va byudjetlashtirish tizimini takomillashtirish muammolarini oʻrganish natijalari keltirilgan. Tadqiqotlarning dolzarbligi kichik biznesni samarali boshqaruv qarorlarini qabul qilishda moliyaviy rejalashtirish va byudjetlashtirish zarurati bilan asoslanadi. Shuningdek kichik biznesning mamlakat iqtisodiy rivojlanishidagi roli va oʻrni yetakchi olimlar fikrlari asosida tahlil qilindi.