МАМЛАКАТИМИЗ ҲУДУДЛАРДА ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ ТОВАР ИШЛАБ ЧИҚАРУВЧИ ЮРИДИК ШАХСЛАРНИНГ ЕР СОЛИҒИ МАЪМУРЧИЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Насимджанов , Юнусжон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада аграр соҳадаги ислоҳотларнинг босқичлари ва концептуал асосларига бағишланган бўлиб унда ушбу соҳадаги ислоҳотларни даврларга бўлиб таҳлил қилинган. Ўзбекистон қишлоқ хўжалигини ривожлантиришнинг стратегик йўналишлари таклиф қилинган. Шунингдек, қишлоқ хўжалиги товар ишлаб чиқарувчи юридик шахсларнинг ер солиғи маъмурчилигини асослари очиб берилган ва уларни такомиллаштириш бўйича таклиф ишлаб чиқилган.