XORAZM VILOYATIDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI DAVLAT TOMONIDAN TARTIBGA SOLISHNING OBYEKTIV ZARURLIGI VA AHAMIYATI - Madraimova, Marxamat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida kichik biznes va tadbirkorlikni davlat tomonidan tartibga solishning obyektiv zarurligi va ahamiyati, shuningdek bu sohani tartibga solishdagi asosiy chora-tadbirlar, jumladan, kichik biznesni tartibga solishning ahamiyatli jihatlari va viloyatda Yalpi hududiy mahsulot kesimida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik ulushi koʻrsatkichlari 2022-2024 yillar kesimida tahlil qilingan hamda xulosa va takliflar keltirilgan.