OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNCHILIGIDA KRIPTO-AKTIV VA U BILAN BOGʻLIQ BOʻLGAN AYRIM MUAMMOLAR - Raxmatullayev, Xurshidjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada jinoyat qonunchiligida kripto-aktiv va u bilan bogʻliq boʻlgan ayrim muammolar, yangi kiber jinoyatlar, kiberhujum tushunchasi, kripto-aktivlarni olib qoʻyish, xatlash, saqlash hamda topshirish muammolari va tajribasi haqida fikr yuritiladi.