XUFIYONA IQTISODIYOTGA QARSHI KURASHISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHNING USTUVOR YOʻNALISHLARI - Normatov, Isomiddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
ushbu maqolada xufiyona iqtisodiyotga qarshi kurashish va uning salmogʻini kamaytirish yoʻllari, shuningdek, xufiyona iqtisodiyotga qarshi kurashishning umumiy tavsifi va usullari hamda xufiyona iqtisodiyotning salmogʻini kamaytirish yoʻlidagi qabul qilinayotgan normativ hujjatlar va islohotlar haqida soʻz boradi.