XALQ TAʼLIMI SOHASINI RIVOJLANTIRISHDA HAMKORLIK ALOQALARI - Mamasaidov, Lutfillo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada 1991-2000-yillar davrida Oʻzbekiston Respublikasini xalq taʼlimini rivojlantirish, maktab taʼlimi sohasida amalga oshirilgan islohotlar, maktablar moddiy-texnik bazasini rivojlantirish, umumtaʼlim maktablarida qurilish, taʼmirlash va yangi maktablarning qurilishi borasida Oʻzbekiston Respublikasini xalqaro aloqalari haqida soʻz boradi.