ISLOM FALSAFASIDA INSON TALQINI - Raximova, Yulduz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada islom falsafasida inson talqini masalasi muhokama etiladi. Shuningdek, Islom falsafasida xalqlar, millatlar va elatlar orasidagi insoniy birdamlik yetakchilik jihatlari mazmuni bayon etiladi.