BADIIY NASRIY MATN MATNI ASOSIDA TIL VOSITALARI KONVERGENSIYASINI O‘RGANISH - Aliyeva, Elvina; Rasulova, Dilbar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqola badiiy matndagi lingvistik vositalarning yaqinlashuvini tahlil qilishga bagʻishlangan. Stilistik vositalarning oʻzaro taʼsiri, ularning semantik tuzilishga taʼsiri, emotsional ekspressivligi va mualliflik ifodasi zamonaviy lingvistik yondashuvlar va badiiy adabiyotdan misollar asosida oʻrganiladi.