YANGI OʻZBEKISTONDA RAHBARLARNI SHAKLLANTIRISHDA IJTIMOIY LOYIHALARNING STRATEGIK AHAMIYATI - Tagaev, Kamol (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada ijtimoiy loyihalarning rahbar kadrlarni tayyorlashdagi ahamiyati ochib berilgan. Muallif ijtimoiy loyihalarning rahbar kadrlarni tayyorlash va ularga boshqaruv koʻnikmalarini shakllantirishda strategik ahamiyatga ega ekanligini asoslab berdi. Shuningdek, ijtimoiy loyihalar tizimida rahbar kadrlarni shakllantirish masalasi dolzarbligi jihatidan davlat siyosati darajasiga koʻtarildi. Chunki bu muhim masala rahbar kadrlarning ijtimoiy faoliyati, axloqiy qiyofasi va madaniy dunyoqarashi bilan bevosita bogʻliq jarayondir.