JADID ADIBI – TOʻLAGAN XOʻJAMYOROV (TAVALLO) BADIIY PUBLITSISTIKASINING TIL VA USLUBI TAHLILI - Raxmonova, Dildora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada jadid adibi – Toʻlagan Xoʻjamyorov (Tavallo)ning vaqtli matbuot nashrlari, xususan, “Turkiston viloyatining gazeti”da chop etilgan maqolalari til, uslub nuqtai nazaridan tahlilga tortiladi. Tavalloning publitsistik asarlarida uslubiy oʻziga xoslikning yaratilishi, maqolalarining mazmun va mavzu jihatidan tahlili muallif tomonidan keltiriladi.