SURISHTIRUVNI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Kadirova, Moxigul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu ilmiy maqolada jinoyat protsessining tergov bosqichi, jumladan surishtiruv instituti hamda uning nazariy va amaliy muammolari xorijiy mamlakatlar tajribasi asosida qiyosiy-huquqiy tahlil etilib, surishtiruvni raqamlashtirish va takomillashtirishga doir taklif va tavsiyalar ilmiy asoslantirilgan.