ETYUDLAR ORQALI BО‘LAJAK REJISSORLARNING KASBIY BILIM VA KО‘NIKMALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Mamatqosimov, Jahongir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada bо‘lajak rejissorlarning kasbiy bilim va kо‘nikmalarini takomillashtirishda etyudlardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari tatqiq etilgan bо‘lib, talaba-rejissorlar tomonidan ijro etiladigan rejissorlik etyudlari ustida ishlashning ijodiy bosqichlari, etyudlar yaratishning badiiy omillari yoritilgan.