ETNOIQTISODIYOT XOʻJALIK FAOLIYATI SEGMENTI SIFATIDA, UNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI, FUNKSIYALARI VA SHAKLLARI - Turdimuratov, Yangiboy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada mavzuga oid materiallarga asoslangan holda “etnoiqtisodiyot” tushunchasining tor va keng maʼnodagi taʼriflari, ushbu taʼriflar doirasidagi turli yondashuvlar, etnoiqtisodiyotning xoʻjalik faoliyati segmenti sifatidagi oʻrni va roli, uning oʻziga xos xususiyatlari, funksiyalari va shakllari, shuningdek, etnoiqtisodiyot elementlarini yangi iqtisodiy tizimga integratsiyalash masalalari tahlil qilingan.