VOLTER DAVRIDA FRANSIYADA MA’NAVIY MIHITNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Fayziyev, Xurshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada XVIII asrda Fransiyada maʼnaviy muhit qisqacha bayon qilinadi.