MEHNAT MIGRATSIYASINI HUQUQIY TARTIBGA SOLISH MEXANIZMLARI: XALQARO STANDARTLAR VA MILLIY QONUNCHILIK - Azamatova, Gulmira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayonida migratsiya jarayonlarining ahamiyati, shuningdek migratsiyasining oʻziga xos yoʻnalishlari, huquqiy tartibga solish mexanizmlari milliy va xalqaro qonunchilik asosida tahlil qilingan.