ZAMONAVIY NEMIS TILIDA NEOLOGIZMLAR TIPOLOGIYASI VA TASNIFI - Abduraximova, Okila (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqola zamonaviy nemis tilidagi neologizmlarning tiplari va tasnifi masalasini oʻrganishga bagʻishlangan. Unda neologizmlarning shakl, mazmun va uslubiy xususiyatlari, individual va okkazional birliklar, shuningdek, leksik innovatsiyalar tahlil qilinadi. Soʻz yasash modellari va ularning uslubiy-chegaralangan qoʻllanilishi ham yoritilgan.