MEHNAT HAQIDAGI INGLIZ, QORAQALPOQ VA TURKMEN MAQOLLARINING BA'ZI XUSUSIYATLARI - Elmuratova, Zamira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola ingliz, qoraqalpoq va turkman mehnat haqidagi maqollariga bag'ishlangan. Maqola muallifi uchta xalq maqollari o'rtasidagi ba'zi o'ziga xosliklar, o'xshashliklar va farqlarni ta'kidlab o'tgan. Maqollardan nutqda foydalanish madaniy ma'naviyatni oshirishga yordam beradi.