BOʻLAJAK IQTISODCHI MUTAXASSISLARNING KREATIV IQTISODIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHDA PROBLEMALI VA LOYIHALI OʻQITISH TEXNOLOGIYALARI - Davlatova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada boʻlajak iqtisodchi mutaxassislarning kreativ iqtisodiy fikrlashini rivojlantirishda problemali va loyihali oʻqitishning ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilinadi. Kreativ iqtisodiyotga oid yondashuvlar, xorijiy tajribalar va taʼlim texnologiyalarining afzalliklari yoritilgan.