TО‘QIMACHILIK KORXONALARIDA О‘ZARO MUNOSABATLARNI HISOBGA OLISH ASOSIDA STRATEGIK REJALASHTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Madartov, Bahrom (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqolada tоʼqimachilik korxonalarida xarajatlarni kamaytirish va uzluksiz ishlab chiqarishni taʼminlash maqsadida resurslar yetkazib beruvchilar bilan samarali оʼzaro munosabatlarni tashkil etish natijalariga tayanib, strategik rejalashtirishni takomillashtirish masalasi оʼrganilgan.