YUQORI MALAKALI GANDBOLCHILAR MASHG‘ULOTLARINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Umarov, Komil; Sobirov, Orif; Egamberdiyev, Abdullo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqolada yuqori malakali gandbolchilarning mashgʻulot jarayoni bilan bogʻliq xususiyatlar oʻrganilgan. Oʻquv-mashgʻulot jarayonining samaradorligini oshirishga qaratilgan xulosalar ishlab chiqilgan. Yuqori malakali gandbolchilar mashgʻulotlari tahlil etilgan va tavsiyalar berilgan.