BOJXONA SOHASIDA SODIR ETILGAN JINOYATLAR YUZASIDAN OLIB QOʼYILGAN TOVAR MODDIY BOYLIKLARINING KEYINGI HUQUQIY MAQOMINI BELGILASHDAGI AYRIM MASALALAR VA ULARNING YECHIMLARI - Temirov, Madrahim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur ilmiy maqolada bojxona sohasida jinoyat sodir etilishi natijasida tovar-moddiy boyliklarini olib qoʻyish, saqlash va ularning keyingi huquqiy maqomini belgilash masalasini ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan oʻrganishga, olib qoʻyilgan tovarlarning saqlanishi, ularga nisbatan musodara yoki davlat daromadiga oʻtkazish choralarini q