РАҚАМЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА ЗАМОНАВИЙ ТЕХНОЛОГИЯЛАР АСОСИДА ТАЪЛИМ МУАССАСАСИНИ БОШҚАРИШ - Жураев, Вохид (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада ҳозирги замонда таълим муассасаларини бошқаришнинг ўзига хос хусусиятлари очиб берилади. Бошқарув технологияси турли хил операциялар ва тартиблар бажариладиган учта асосий циклга ажратилган. Ҳозирги кунда бошқарув технологиясини шакллантиришдаги ёндашувлар ва уларга муалифнинг муносабати ёритилган. Бошқарув жараёнида рақамли технологиялардан фойдаланишнинг ижобий томонлари кўрсатилган.