“КАТТА АШУЛА” ЖАНРИНИНГ ЎЗБЕК ҚЎШИҚЧИЛИК САНЪАТИ РИВОЖИДАГИ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Сафаров, Зарифжон; Файзуллаева, Хуршида (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2022)
Ушбу мақолада “Катта ашула” жанрининг ўзбек қўшиқчилик санъати ривожидаги ўрни, ижро услублари, “Катта ашула” ижрочилик мактаблари ҳақида фикр юритилган.