BIOLOGIYA O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INTERFAOL USULLARNI QO‘LLASH - Isag‘aliyeva, Sadafxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada maktabda biologiya fanini o‘qitish samaradorligini oshirishda interfaol usullarni qo‘llash bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan. Baliqlar sinfini FSMU, T-jadval kabi interfaol usullari asosida o‘qitish masalalari yoritilgan.